Köszönjük a támogatást

Szabadtéri zenei fesztivál Keszegfalván

2021

Szeretnénk köszönetet mondani a segítségért és a támogatásért Keszegfalva önkormányzatának, a helyi szövetkezetnek ( Agrodružstvo Kameničná ) és az önkéntes tűzoltó szervezetnek, Ferenczi Kornélnak és Dokinak a kiváló technikáért, a Magyar Közösség Pártjának a hatalmas ugrálóvárért, ami mindenkinek nagy örömet szerzett 😊, Kultminor -nak és aZSE alapítványának (Nadácia ZSE), a Szarkaláb egyesület íjászainak, az őrsújfalusi ÉS színháznak, hogy gyermekeinkkel foglalkoztak, Black Hawk security dolgozóinak mert vigyáztak ránk. MarxFarm köszönjük az ügyes és igényes terep rendezést és nem utolsó sorban minden önkéntesnek, mert a
határtalan odaadás és minőségi munkájuk nélkül ez NEM jöhetett volna létre.
Köszönet minden támogatónak és segítőnek.


Jövőre TRIPLA vagy semmi!


-ECSI-


A támogatók oldalát ITT tekintheted meg.

#kamfeszt
#impulsefeszt


2020

Szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy itt és most köszönetünket fejezzük ki mindenkinek aki támogatta az Impulse All In Music Festival 2020 – Open Air megvalósulását.

Köszönet Keszegfalva önkormányzatának, hogy biztosították számunkra a lehetőséget, a területet valamint a színpadot, az elektromos áramot és a vizet.

Köszönet a Keszegfalvai önkéntes tűzoltóknak, hogy önzetlen munkájukkal az egész fesztivál ideje alatt óvtak minket a “fellángolástól”.

Köszönet a Keszegfalvai agrár szövetkezetnek a fesztivál területén végzett terület rendezésért.

Köszönet minden támogatónak akik anyagi vagy technikai lehetőségeit nem sajnálva az első perctől kezdve támogatta ezt a rendezvényt. A támogatók oldalát ITT tekintheted meg.

Köszönet Bárány Jánosnak, hogy rendelkezésünkre bocsájtotta a fesztiválon készült fotókat.